Om LeanOn

Sedan LeanOn grundades i slutet av 90-talet har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen. Idag samarbetar vi med några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag – kunder som uppskattar den trygghet som våra konsulter och leveranser innebär.

Vi erbjuder en mix av traditionell konsultverksamhet och större projektåtaganden där vi tar ett helhetsansvar för systemleveranserna. Inom konsultverksamheten levererar vi systemutvecklare, arkitekter, kravanalytiker samt projektledare och våra projektåtaganden grundar vi ofta på våra beprövade produkter LISA, KARL och LEIF.

LeanOn drivs av visionen att vara det bolag vi alla vill jobba på. För att lyckas med det och hela tiden förbättra oss i vårt arbete genomför vi frekvent interna undersökningar och utvärderingar om oss som bolag. Detta arbete utför vi med hjälp av Great Place to Work® som arbetar med att utvärdera och utveckla arbetsplatser och organisationer världen över. Varje år genomför Great Place to Work® undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser” som flera hundra bolag deltar i, bara i Sverige. I år är det andra året i rad som LeanOn blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser, något vi är riktigt stolta över, såklart!

LeanOn finns i Uppsala, Mariehamn och Stockholm och består i nuläget av ca 30 st medarbetare.