Fintech sedan 1998

Sedan LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen, därför säger vi att vi arbetat med Fintech sedan 1998. Idag samarbetar vi med några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag – kunder som uppskattar den trygghet som våra konsulter och leveranser innebär.

Vi erbjuder en mix av traditionell konsultverksamhet och större projektåtaganden inom systemutveckling där vi tar ett helhetsansvar för systemleveranserna. Våra projektåtaganden grundar vi ofta på våra väl beprövade produkter LISA, KARL och LEIF, beroende på vad vi ser för behov hos kunden. Här kan du läsa mer om några av de uppdrag vi genomfört åt våra kunder.

LeanOn drivs av visionen att bygga det bolag vi alla vill jobba på, något vi tror är en av nyckelfaktorerna till att vi två år i rad blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®* Under sommaren 2018 blev vi även utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, något vi är riktigt stolta över, såklart!

LeanOn finns i Uppsala, Stockholm och Mariehamn och består i nuläget av ca 35 st medarbetare.

 

Kontakta oss

 

 

 

*Great Place to Work® arbetar med att utvärdera och utveckla arbetsplatser och organisationer världen över. Varje år genomför de undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser” som flera hundra bolag deltar i, bara i Sverige.