Fintech i framkant sedan 1998

Sedan LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen, därför säger vi att vi arbetat med fintech sedan 1998. Under åren har vi byggt upp en rejäl kunskapsbank om finansbranschen och dess behov. Det behövs för att kunna bygga plattformar med bland annat snabb time-to-market och säker drift från dag ett.

Beprövade lösningar och helhetsansvar

Våra lösningar används idag av några av Nordens största banker, börser och värdepappersbolag. Viktigt för både oss och våra kunder är att vi tar långsiktigt helhetsansvar för både produkterna och införandet. Vi bistår med driftstöd, underhåll och uppdateringar vilket gör att våra lösningar håller i många år framåt. Det har gett oss mångåriga relationer med flera kunder som även gett oss förnyat förtroende för att utveckla nya tjänster. Här kan du läsa mer om några av våra kundcase.

Stabilt bolag med vinnande filosofi

LeanOn arbetar efter visionen att bygga det bolag vi alla vill jobba på. Vi är övertygade om att det är det som skapar engagerade medarbetare och som i sin tur skapar värde även för våra kunder. Fyra år i rad har vi blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work®*. I juni 2019 blev vi dessutom, för andra året i rad, utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser. Detta är något vi är otroligt stolta över, såklart, och visar att vi är på rätt väg i vårt arbete med vår vision.

Våra medarbetare älskar fintech, de sätter sig in i våra kunders verksamheter och vill ta stort personligt ansvar i varje projekt och detalj. Mixen av kollegor med samma grundkunskaper men med unika specialkompetenser gör att vi alltid kan hitta rätt kompetens för varje kunds behov.

LeanOn finns i Uppsala, Stockholm och Mariehamn.

Kontakt

*Great Place to Work® arbetar med att utvärdera och utveckla arbetsplatser och organisationer världen över. Varje år genomför de undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser” som flera hundra bolag deltar i, bara i Sverige.

Vi på LeanOn

Albert

Anders

Anton

Björn

Charlie

LeanOn-Emma

Emma

Jacob

Jan

Jenny

Jens

Joel

Johan

Jonas

Katja

Kennet

Kristina

LeanOn-Kristoffer

Kristoffer

Lisa

Magnus G

Magnus J

Magnus R

Maria

Martin

Mikael L

Mikael S

Nicklas

Niklas

Ola

Paulina

Peter

Staffan

Tomas

Ulf