Fintech sedan 1998

Sedan LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen, därav rubriken ”fintech sedan 1998”. Idag samarbetar LeanOn med några av Nordens största banker, börser och nischade företag inom finansbranschen. De uppskattar den trygghet och engagemang som våra konsulter och leveranser innebär.

Vi erbjuder en mix av traditionell konsultverksamhet och större projektåtaganden inom systemutveckling där vi tar ett helhetsansvar för systemleveranserna. Våra projektåtaganden grundar vi ofta på våra väl beprövade produkter LISA, KARL och LEIF, beroende på vad vi ser för behov hos kunden. Här kan du läsa mer om några av de uppdrag vi genomfört åt våra kunder.

LeanOn drivs av visionen att bygga det bolag vi alla vill jobba på. Det tror vi är en av nyckelfaktorerna till att LeanOn blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser två år i rad av Great Place to Work®*. Under sommaren 2018 blev LeanOn även utsedda till en av Europas bästa arbetsplatser, något vi är riktigt stolta över, såklart!

LeanOn finns i Uppsala, Stockholm och Mariehamn och består idag av ca 35 st medarbetare.

 

Kontakta oss

 

 

 

*Great Place to Work® arbetar med att utvärdera och utveckla arbetsplatser och organisationer världen över. Varje år genomför de undersökningen ”Sveriges bästa arbetsplatser” som flera hundra bolag deltar i, bara i Sverige.

Vi på LeanOn

Alexej

Anders

Anton

Björn

David

LeanOn-Emma

Emma

Jacob

Jan

Jenny

Jens

Jesper

Joakim

Joel

Johan

Jonas

Katja

Kennet

Klas

Kristina

LeanOn-Kristoffer

Kristoffer

Magnus G

Magnus J

Magnus R

Maria

Martin

Mikael L

Mikael S

Nicklas

Niklas

Ola

Paulina

Peter

Sarah

Staffan

Svante

Tomas