Vi lever för utmaningar och älskar smarta lösningar

Produkter, expertis och konsultstöd för digitalisering av finansbranschen

Våra tjänster

LeanOn är IT-experterna som hjälper Nordens största banker och börser, såväl som nischade företag, med skräddarsydda lösningar för finansiell handel. Med gedigen kunskap och full koll på branschens krav levererar vi moderna systemlösningar för bolag som vill stärka sin konkurrenskraft och sitt kunderbjudande.

Kundcase

Regelverk

LeanOn stödjer DORA efterlevnad

Den nya EU regleringen DORA påverkar leverantörer och aktörer på den finansiella marknaden, LeanOn arbetar proaktivt tillsammans med våra kunder för att förebygga systemrisker och störningar.

Läs mer 

Lisa

Kort time-to-market för fondbolagets nya onlinetjänst

Ett av Sveriges största fondbolag behövde på kort tid hitta en ny lösning för direktkundernas online-handel. Med LISA hade de en färdig tjänst på plats på bara 4 månader.

Läs mer 

Lisa

Ny portal förbättrade servicen för börsens medlemmar

Digital portal, byggd på LISA, för att erbjuda bättre kundservice och effektivt säkerställa efterlevnaden av det nya MiFID II-regelverket.

Läs mer 

Produkterna som digitaliserar finansbranschen

Med hjälp av startklara och påbyggbara produkter löser vi våra kunders utmaningar i att digitalisera och automatisera även de mest komplexa processer. Med ett omfattande produktutbud, bl a med vår moderna och funktionsrika onlineplattform och våra aktie- och fondhandelssystem, har vi levererat lösningar till banker, börser och fondbolag med de allra högsta kraven på användbarhet, säkerhet och tillförlitlighet.

Vi har utvecklat IT-lösningar för finansbranschen sedan 1998 och är en trygg leverantör som tar långsiktigt ansvar.

Arbeta hos oss och du
får det bästa av två världar

Efterfrågan på LeanOns tjänster är stor och vi söker fler engagerade systemutvecklare som brinner för problemlösning. På LeanOn kan du se fram emot ett varierande jobb, där du är en viktig del i företagets utveckling genom att du både får arbeta som konsult hos kund och vara med och utveckla nya produkter inhouse.